dinsdag 30 oktober 2012

kerstkaarten

deze keer laat ik jullie wat kerst kaarten zien die ik gemaakt hebt van oude kerst kaarten  ik heb de afbeeldingen er af gehaald en met de klok van tim holz en met de marianne mallen heb ik er deze kaarten van gemaakt   ik bewaar altijd de zelf gemaakte kaarten  maar de gewoone  gebruik  ik dan  doen jullie dat ook? of hebben jullie er een andere bestemming voor . ik hoor het graag van jullie groetjes maartje
 

7 opmerkingen:

 1. Hallo Maartje.

  Prachtige kaarten heb je gemaakt,
  De bovenste hheeft mijn voorkeur.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet toegeven Maartje je kaarten zijn altijd heel mooi en keurig gemaakt. Heb jij geen zin om mee te doen aan mijn Kerst Swap? Iemand die zo een prachtige Kerstkaart krijgt, kan toch maar super blij zijn? Je kan het anders eens lezen op mijn blog.
  Nog een fijne avond, groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Maartje,
  de bovenste kaart vind ik prachtig, super gedaan
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt mooie kaarten gemaakt, Maartje. Mijn oude kaarten gaan naar een tehuis voor gehandicapten die mogen daar lekker mee knutselen.

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee, ik doe dit al jaren, er zijn zulke mooie plaatjes bij. Ik ben wel anders gaan kijken, nu ik het kaarten maken weer herontdekt hebt. Maar ik blijf het leuk vinden.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten maak je Maartje. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee Maartje en heel erg mooi gemaakt vooral de 1e kaart vind ik super.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat jullie de moeite nemen om een berichtje te schrijven ik vind dat heel erg fijn bedankt ervoor hartelijke groetjes Maartje