zaterdag 30 april 2016

Weer Terug

Hallo allemaal eindelijkl weer een berichtje van mij  dit kaartje heb ik al een tijd geleden gemaakt maar nog niet laten zien  vorige week zijn we verhuisd  en nu doet het internet het weer dus kan ik een berichtje sturen  ik hoop weer tijd te krijgen om  mijn hobby weer op te pakken  ik ben er helemaal  tussen uit ik  ga gauw een rondje bloggen  groetjes Maartje

8 opmerkingen:

 1. Fijn da je verhuizing weer voorbij is maartje...moet vast een heerlijk gevoel geven zo ion je nieuwe huisje...Je kaartje ia weer prachtig ...met een heel mooi borduurtjes erop..
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maartje, wat leuk om weer iets van je te zien. Is de verhuis vlot verlopen? Je kaart is mooi geborduurd in lieve kleurtjes vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maartje
  verhuisd en weer internet! wat wil je nog meer! Ik hoop dat het allemaal naar het zin is en dat jullie genieten op de nieuwe stek. Je hebt een mooi borduurkaartje om te laten zien! Rustig aan met bloggen hoor, het is toch niet in te halen.
  Fijne zondag en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en fris kaartje ! Hopelijk zitten jullie al een beetje op jullie plek in het nieuwe huis ! Fijn dat het internet weer werkt en je weer kan bloggen !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart mooi geborduurd.
  Heerlijk dat je weer een beetje tijd krijgt voor je hobby.
  Fijne zondag
  Groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug,Maartje :)Fijn dat de verhuizing geslaagd is en alles het weer doet.Prachtige borduurkaart en een mooi bijpassend plaatje.Hele mooie kleurtjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Maartje,
  fijn dat de verhuisdrukte over is,
  nu kun je vast weer lekker knutselen en bloggen!!
  Mooi dit kaartje!!!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat jullie weer op je plekje zitten. En dat je langzamerhand je hobby weer kunt oppakken.
  Je kaartje is prachtig hoor.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat jullie de moeite nemen om een berichtje te schrijven ik vind dat heel erg fijn bedankt ervoor hartelijke groetjes Maartje