vrijdag 26 februari 2016

ik heb een probleem

Hallo allemaal zoals jullie zien is het me niet gelukt om mijn layout te plaatsen  ondanks de uitleg ik zal wel iets fout doen  mijn volgers ben ik ook kwijt ik hoop dat alles nog goed komt   ik zag dat er nog meer een nieuwe layout  hadden mischien kan iemand mij raad geven   groetjes  maartje

5 opmerkingen:

 1. Hoi Maartje,
  ik zie je volgers gewoon staan hoor !
  Ik ken er niet veel van, van al het LO gebeuren.
  Ik zie een verdeling, het lijkt alsof je kop van je LO iets anders is dan de rest, maar ik ben niet zeker, want zoals gezegd, ik ken er niet echt veel van !
  Veel succes ermee, ik heb er ook mee geworsteld maar weet niet meer hoe ik het gedaan heb !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maartje ik zie jouw volgers ook (99) en de header van jouw lay-out ;) Ik heb het idee dat je jouw achtergrond niet op 'Transparant' hebt gezet. Dat doe je in jouw Dashboard. Je ziet dan in het midden een afbeelding met jouw blog. Daaronder staat: Aanpassen. Als je erop klikt opent er een andere pagina. Klik linksboven op: Geavanceerd. Klik vervolgens op: Achtergronden. Zet alle drie de pijltjes op Transparant. Als je op het pijltje klikt opent er een scherm met kleurtjes. Onderin dit kleine schermpje staat Transparant. Doe dit bij alledrie en pas het toe op jouw blog: Rechts boven. Als het goed is zie je dan de lay-out wel ;) Succes!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maartje,
  Ja ik heb inmiddels ook een nieuwe achtergrond van Sieta. Mij is het in 1 keer goed gelukt. Je miet er wel voor Zorgen dat je alle stappen doe, ook om het vorige html weg te halen. Ik weet niet of je dit gedaan hebt? Ik heb eat dat betreft niet echt verstand van wat er is op je blog.
  Maar Sieta wil je vast ook wel helpen.
  Die heeft misschien heel snel in de gaten waar de fout zit.
  Succes Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel vervelend Maartje...hopelijk is het snel verholpen...ik kan je niet verder helpen...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maartje jij hebt de HTML code nog niet van je blog verwijderd, dat kan ik zien omdat het poezenplaatje er nog staat. Heb je daarvoor hulp nodig mail maar even dan help ik je daar wel mee.

  Groetjes, Sieta

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat jullie de moeite nemen om een berichtje te schrijven ik vind dat heel erg fijn bedankt ervoor hartelijke groetjes Maartje